Muutamat sanat, muutamat kuvat

Kuten olette luultavasti jo aiempien kirjoitusteni perusteella huomanneet, asun tällä hetkellä Ohiossa, Youngstownin kaupungissa. Kaupunki itsessään on suhteellisen pieni - siellä asuu noin 65 000 henkilöä. 

Youngstown State University, eli kyseisessä kaupungissa sijaitseva yliopisto, näyttää pitävän kaupungin keulakuvaa. Asun yliopistokampuksen ja kaupungin rajalla, josta toiseen suuntaan avautuvat näkymät kampusalueelle ja toiseen suuntaan lähtee tie keskustaan. Keskusta itsessään ei ole kovin suuri, ja esimerkiksi vaateliikkeet, lähes kaikki muut ostosmahdollisuudet sekä keilahalli ja elokuvateatteri ovat sijoittuneet noin 15 minuutin ajomatkan päähän keskustasta. 

Kaupunki on koostaan huolimatta hyvin viihtyisä. Olen ehtinyt kampuskiireiltäni pyörähtää siellä ainoastaan muutamia kertoja, ja tästä syystä saattekin tässä vaiheessa vasta pienen kuvatulvan hyvin pienestä osasta kaupunkia. Kaikki nämä rakennukset sijoittuvat muutaman minuutin kävelymatkan etäisyydelle kodistani.

Palaan esittelemään kaupungin teille perusteellisemmin tulevissa postauksissa, jotta saatte mahdollisimman laadukkaan sekä sisältörikkaan julkaisun alueesta ja sen kohokohdista (sekä niistä ei niin mielekkäistä -jutuista)! Kiinnostaako?

-Mona